Designeroppdrag

 
Etter flere år som engasjert scrapper, kortlager, designer og kursholder, bestemte jeg meg for å ta en pause og melde meg ut av designteamene. Jeg trengte å ''finne meg selv'' igjen og vie tiden til det å skape for egen sjel og finne/følge og nyte min egen stil. Kanskje jeg en dag søker meg til et designteam igjen men enn så lenge liker jeg meg slik det er. På egenhånd :)
 

Her kommer en oversikt over de designteamene jeg har vært med på:
Det var veldig givende og morsomt å være designer for Vibeke Spigseth, kjent norsk designer av blant annet mønsterark og pynt for scrappere i tillegg til også å designe og produsere egen kunst og andre tøygjenstander. Her finner du presentasjon av designteamet, PoppyGirls.

*****

I tillegg til å designe for Vibeke, ''jobbet'' jeg også for Scrappiness, min favorittbutikk i Sarpsborg. Dette var jeg med på i par-tre år. En utrolig givende periode med mye utfordringer og
inspirasjon jeg lett kunne finne i det stadig voksende vareutvalget i butikken deres. Jeg er fortsatt fast kunde hos Scrappiness og elsker å se de blide fjeset til damene hver gang jeg er på besøk :)

*****


I ett års tid var jeg også med i designteamet til Ett Trykk. Dette vil jeg si er norges største blad for kortlagere og generelt for de som elsker papirhobby. Det var veldig stas å bli spurt og jeg kunne ikke avslå når noe så spennende dukket opp. Her er både design av bladet OG det kreative i fokus, utrolig moro!! Her kan du lese mer om Ett Trykk og dets kreative team