Referanser

Fra tid til annen opplever jeg å bli publisert i en blog eller å vinne en konkurranse som er viktig for meg. Sånt er stas og på denne siden vil jeg legge ut store og små seire som betyr mye for meg.

***
September 2011

Jeg ble invitert til å være Skissedillas Utvalgte Scrapper eller SUS. De har perioder med ''featured'' scrappere som får lov til å briljere, lage noen forslag på de lekre skissene de har og på den måten inspirere andre. Utrolig moro å få lov til å være med og takk til Sksisedilla for å ha valgt meg denne gangen :)
Her kan du lese hele artikkelen

***

 
Inspirational er en internasjonal blog som tar for seg forskjellige scrappere/kunstnere. Det er vanskelig å bli ''oppdaget'' her og iallefall publisert og jeg hadde æren av å bli vist frem i mai 2009.
Her finner du artikkelen.

***

Sukkersøte kreasjoner, en utrolig inspirerende blog som sommeren 2009 også rettet søkelyset denne veien. Linken jeg hadde til artikkelen er nå gammel men boggen er absolutt verdt et besøk!

***

Scrapping.no har lenge vært norges største blog, noe den fortsatt er mht. antall medlemmer. Et inspirerende sted der det alltid er liv og røre. Jeg klarer ikke forholde meg til så mange forumer om gangen men i min mest aktive tid på dette forumet har jeg rukket å bli kåret som ''kreativ sjel'' tre ganger. Det går ut på at det kreative teamet på forumet ser gjennom kreasjoner som er lagt ut på forumet og plukker ut de de synes stikker ut.


***SKISSEDILLA! Den kuleste utfordringsbloggen for scrappere. Selv om jeg som oftest lager kort, elsker jeg også scrapbooking. Jeg synes det er utrolig stas å bli plukket ut som vinner her, da nivået alltid er utrolig høyt blant de som deltar. Dette var min første gang å delta tror jeg og  - jeg vant! Kjempeartig!
Dette er LOen jeg vant med (LO= layout/albumside)